lauantai 20. joulukuuta 2014

Historiallinen kakku tutkijoille


12.12.2014 Toiminimi Kakku-Marin ensimmäinen kakku - Crossling-kakku

Pitkään mielessä hautunut toive toiminimen perustamisesta toteutui, kun tarvittavat palaset elämässä loksahtivat paikoilleen. Eli nyt miun kakkuja saavat herkutella muutkin kuin ystävät Joensuun seudulla! Leipäduuni on ja pysyy, kakkuja tehdään omalla ajalla sivutoimisesti, joten mitään megabisnestä tästä ei kehkeydy! Varsin vauhdikkaasti on sivutoimisen yrittäjän elämä käynnistynyt, kun jo ensimmäisellä viikolla tein yhden ja nyt toisella viikolla peräti neljä kakkua. Yhtälöön kun lisää sen päiväduunin, työreissua sekä lasten, koiran ja omakotitalon hoitamisen (mies on töissä toisella puolella maatamme), niin eipä ole aika pitkäksi näinä viikkoina käynyt. Siten on blogin päivittäminenkin jäänyt.

Mutta nyt on tämän vuoden kakku-urakoinnit tehty ja kohta rauhoitun viettämään joulua. Ennen sitä latailen kuitenkin kaikki kakkuset tänne blogiini..

Tässä toiminimen ensimmäinen kakku, jonka tein Crossling-hankkeen päätösseminaariin. Kakun aiheeksi valikoitui hankkeen posteri, josta tein yksinkertaistetun 3D-version kakun päälle.

Ei kommentteja: