![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjcCKH3xFxE9G48mndxQkEp25XZNxNC_Y5ph5Uj8k8OC9kS8_208p11QkCLIZeTdOw6tT8OZhDfFiFF3EfHekpD09c1_rfKNmGjouJyzgWnzjENrUxNVzujdaH8DrxufLWtuqc-TvuF2tZy/s320/02072009387.jpg)
2.7.2009 Nimpparikakkua äidille ja tyttärelle - ja varoituksen sana...
Päälliskiilteen mehu jäi liian laihaksi, jolloin lopputulos oli tämä... Eli lisää väriä ensi kerralla! Innoittajana kakkuun toimivat ihanat, Ameriikasta asti meille lennähtäneet Ghirardelli-suklaapalat (tumma suklaa + vadelmatäyte), joita on päällä puolitettuina. Pohjana on sulatettu suklaa + riisimuroja - miun lempparipohja :) Ja täytteenä muistaakseni vadelmarahka + VispiCreme
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti