maanantai 22. marraskuuta 2010

Pikkuisia pikkujoulukakkuja


20.11.2010 Kahden suklaan kakkua sekä Baileys-kakkua

Pikkujoulukausi avattiin naapuriperheen kanssa lauantaina ja jälkiruoaksi tein nämä kaksi liivatteella hyydytettyä kakkua. Samalla testasin uusia pikkuisia irtopohjavuokia. Kakkuihin meni yhteensä 200 g Digestive-keksejä, 75 g voita, 1 prk maustamatonta tuorejuustoa, 1 prk Sunnuntain vaniljanmakuista rahkavalmistetta, tomu- ja vaniljasokeria maustamiseen sekä kaksi FloraVispiä. Täytteen jaoin kolmeen osaan, joista yhteen laitoin Baileys-likööriä, toiseen sulatin tummaa suklaata ja kolmanteen valkoista suklaata. Liivatelehtiä kului yhteensä kuusi. Ylempi kakku on tehty kahdesta jälkimmäisestä lapsille ja alempi Baileys-kakku aikuisille. Koristelut tuli hutaistua kauheassa kiireessä, joten niissä ei ole kehumista.


Ei kommentteja: