keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Yoshi-kakku


16.1.2011 8-vuotissynttärit Super Mario -teemalla


Meillä juhlittiin 8-vuotissynttäreitä tällä Yoshi-kakulla. Koristelun jätin juhlapäivän aamuun ja kylläpä meinasi taas kiire tulla! Yoshia oisin voinut vielä silotella, jos olisi ollut enemmän aikaa mutta sankarille kakku kelpasi, ja sehän on tärkeintä. Pohja on kahdeksan munan sokerikakkupohja, jonka välissä oli sankarin toiveesta suklaa- ja mansikkamousset. Koristeet ovat sokerimassaa ja kivat tähtikynttilät löytyivät Tiimarista.
Synttäreillä tarjottiin lisäksi mm. Ulla Svenskin Juhlaleivonnaiset-kirjasta Rantaelämää-muffineiden ohjeella tehtyjä minimuffineita, jotka oli tarkoitus koristella Super Mario -teemaan mutta ajanpuutteen vuoksi se jäi tekemättä - ehkä teen ne sitten seuraavalla kerralla... Muffinit olivat muuten tosi herkkuja, ts. ohje oli kokeilemisen arvoinen - muksutkin söivät niitä "kaksin käsin"!

Aikuisia synttärivieraita varten laadin kreikkalaisen voileipäkakun useampia ohjeita soveltaen. Koristelut tomaatilla ja herneenversoilla.

1 kommentti:

Reetta kirjoitti...

Nyt vasta ehätin kakun katsastamaan, hieno on! Sanojensa mukaan Jatta nautti 3 muuffinia, joten siitä voi päätellä että hyviä olivat olleet ;)