sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Ben 10


1.7.2011 Ben 10 - vai MJ..?

Petrus vietti synttäreitään Ben 10 -teemalla ja kakun toteutuksen piti olla "helppo nakki".. Noh, olin käyttänyt mustan tussin loppuun, joten otin pensselin kauniiseen käteeni ja aloin maalaamaan. Reunat näyttivät aika suttuisilta mutta en luovuttanut vaan aloin täyttämään Ben 10:ä väreillä. Jo valkoinen paita tuotti ongelmia mutta varsinainen epätoivo iski kasvojen ja käsien värjäämisessä ja varsinkin kasvojen osalta Ben 10 näyttää hmmm.. aknen kiusaamalta :) Ja miusta koko Ben 10 näytti enemmän Michael Jacksonilta (viimeisinä vuosinaan) "nenänpuolikkaansa" kera. Mutta synttärivieraat olivat Benin tunnistaneet, joten ihan metsään ei mennyt :)

Sisällä viiden munan kakkupohjassa on sankarin toiveesta tuoreita mansikoita ja FloraVispiä, jota on myös pursotuksissa. Helle piinasi tätä kakkuviikonloppua mutta onneksi leipuri oli se, joka hikosi kakkujen sijaan. Vispit sain vatkautumaan käyttämällä ne ja vatkauskulhon ensin pakastimessa n. kymmenen minuutin ajan. Ja kasassakin se pysyi, kun kakku seilasi koko täytön ja koristelun ajan jääkaapin ja keittiön pöydän väliä.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vielä kerran kiitokset Petruksen ja muun perheen puolesta! Lisäyksenä edelliseen viestiini vielä, että naapurit kävivät illalla rääppiäisissä, ja olivat otettuja kakusta (siitä mitä oli jäljellä). Etenkin naapurin poika on kuulemma hyvinkin kranttu kakkujen suhteen, mutta poika veteli kaikki kakun jämät poskeensa ja jäi harmittelemaan ettei sitä olllut tarpeeksi :) Kysyi vielä lopuksi naama loistaen, että "voisko se siun työkaveri tehdä mullekin synttärikakun?!?!?"

Marié kirjoitti...

:) Ihana kuulla, että kelpasi krantuimmallekin!! :)