torstai 12. tammikuuta 2012

Vihaiset linnut => vihainen leipuri...?


9.1.2012 Vihaisia, litistyneitä lintuja (2D?)

No niin, tässäpä varsinaista kakkublogimateriaalia parhaimmillaan: ei menny niinku Strömsössä -fiiliksiä, tekevälle sattuu jne. Pakko oli tehdä tämä välipostaus vaikka varsinaista synttärikakkua pukkaa vasta tulevalle viikonlopulle. Meillä juhlitaan tulevana sunnuntaina 9-vuotissynttäreitä ja miun haave tehdä Angry Birds -kakku on toteutumassa - tai ainakin oli...

Kerrankin ajattelin olla ajoissa ja aloittelin koristeiden tekoa viikkoa ennen juhlia. Noh, viisi lintua sainkin näpräiltyä, ja aikaa kului tovi jos toinenkin (sokerimassat värjäilen omin pikku kätösin, joten siihen veivaamiseenkin menee oma aikansa). Meidän pienessä, punaisessa keittiössä kun ei ole liikaa tilaa, niin siinä sitten näpräilyn jälkeen ladoin perheelle iltapalatarvikkeet työpöydälle - ja niitä takaisin jääkaappiin nostellessani totesin tapahtuneen katastrofin: juuri suurella vaivalla väkräämäni linnut olivat jääneet iltapalatarvikkeiden alle ja litistyneet järkyttävän litteiksi... Oli siinä miettimistä, minkä tunteen päällimmäiseksi jättäisi.. Teki mieli itkeä, mutta kun noita katsoi, niin naurussakin oli pitelemistä! Viidestä linnusta kolme oli kokenut kovia, ja onneksi niistäkin sain vielä yhden elvytettyä tunnistettavaksi. Tuo munia tiputteleva valkoinen tipu meni täysin uusiksi, kuten myös kuvassa näkyvä punainen. Lopuista (ml. uudelleen rakennetut sekä miun lempparit eli ne vihreät possut) kuvat tulevat sitten kakun myötä viikonloppuna. Näiden kuvassa olevien "ilmeet" olivat kyllä mielestäni paremmat kuin seuraajiensa, joten jäi kyllä vähän harmittamaan!

Eilisiltana sitten tosiaan näpräilin uudet, ja lisäksi possuja ja "muuta rekvisiittaa". Palaan asiaan uusien kuvien kera ehkä sunnuntaina - jos juhlien jälkeen vielä jaksaa konetta aukoa :)

2 kommenttia:

Iskä kirjoitti...

Mutta eivät kait ne hukkaan joutuneet nuo litistyneetkään?

Marié kirjoitti...

Ei niiden perään jääty itkemään! Nakersin kaikki värilliset osat irti, pyörittelin uuden pallon ja "kananmunan", ja jätin odottelemaan uutta näpräilyintoa. Into löytyi onneks jo kahden nukutun yön jälkeen uudelleen! :)