lauantai 17. maaliskuuta 2012

Terveiset Ameriikasta!


2.-12.3.2012 Muutama kuva matkalta

Lensin New Yorkiin tyttäreni ja isäni kanssa tapaamaan miun parasta ystävää perheineen ja vietimme heidän seurassaan mahtavan hiihtoloman (ilman suksia).

Taitava surruuttelijaystäväni oli tehnyt miulle yllä näkyvän, ihanan Marin kakkuloita -essun synttärilahjakseni - eiks oo hieno?!! Ei oo joka keittiössä samanlaista!! Kiitokset Tintille! <3

Lomalla reissasimme ja näimme paljon (New Yorkia, Philadelphiaa, Princetonin yliopistokaupunkia - ja paljon kauppoja! :)). 

Muutaman päivän huilasimme ystäväni luona ja yhtenä niistä päätimme testata essun mukana saamastani What's New, Cupcake? -kirjasta hienoilta näyttäviä kukkamuffinsseja - tai siis niiden koristelua. Amerikkalaiseen tyyliin kirjan ohjeessa luotettiin valmis-cupcake-pakkaukseen mutta myö tytöt pyöräytettiin ne ihan alusta alkaen Ulla Svenskin Pipareista pitsikakkuun -kirjan omenamuffinssien ohjeella. Koristeet on tehty minivaahtokarkeista, jotka leikataan saksilla puoliksi ja tahmainen leikkuupinta kastellaan värjättyyn sokeriin (meillä oli hienoa väripulveria, ensi kerralla kokeilen sokerilla. Ystäväni muuten kertoi, että sokerin voi värjätä helposti itse laittamalla tipan nestemäistä väriä sokerin joukkoon ja hämmentelemällä - sitä pitää testata myös!!). Muffinssin (tai siis cupcakehan se on..) päälle sipaisimme tomusokeri+vesi-seosta, johon vaahtokarkit kiinnitettiin. Ideana yksinkertainen - ja hienojahan niistä tuli:
Princetonissa piipahdimme House of Cupcakesissa, joka oli voittanut erään Food Networkillä pyörivän Cupcake Wars -jakson. Nämä herkut lähtivät myymälästä mukaamme:

1 kommentti:

MurMeliina kirjoitti...

Voi ei mitä herkkuja!! maistuis kyllä ja mahtava tuo essu!! Teillä on ollu kyllä loistavan kuulonen loma :)