lauantai 11. lokakuuta 2014

Super Mario -sienet


11.10.2014  Power up -sieniä kolmekymppisille

30 vuotta täyttävä Maiju toivoin kakun sijaan Super Mario -sieniä kuppikakkuina. Googlen kuvahausta en löytänyt tarpeeksi oikean näköisiä power up -cupcakeja, joten ihan itte jouduin pähkäilemään, kuinka ne toteutan. 

Lisähaastetta toi toive saada yksi kuppikakku munattomana. K'eittiö Avec Amourin Sanna oli sopivasti pari viikkoa sitten blogannut kananmunattomat banaani-suklaakuppikakut ja taikinan ohjetta käytin sienten jalkoihin. Jätin pois kuitenkin kaakaojauheen, koska sekin oli "kiellettyjen aineiden" listalla. Lisäksi tein myös yhden lakin em. taikinasta. Muut lakit tein Fazerin suklaa-cupcakes-ohjeella, joka on ihan miun lemppariohjeita.

Näpräily olikin ihan omaa luokkaansa näiden rakentelussa ja prosessissa mukana olivat sekä molemmat lapset että jopa anoppikin jossain vaiheessa. Sekä jalkoja että lakkeja piti muotoilla veitsellä, suklaakuppikakut kostutin kahvilla ja sokerimassa-askartelu vei tovin jos toisenkin.

Lopputulos oli mielestäni vähintäänkin kelvollinen, säätämisen varaa toki jäi :)


Veikeä sienirivistö: 


Onnea Maijuliini!!

2 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Aivan mielettömän upeita! Mun kärsivällisyys ei ikinä riittäisi moiseen :D

Marié kirjoitti...

Voi kiitos, Anu! :) Mie tunnustaudun yhdeksi maailman kärsivällisimmistä ihmisistä - ja oikeasti nautin näiden näpräämisestä :)