tiistai 23. kesäkuuta 2015

Rotinakakku pienen prinssin kunniaksi


23.6.2015 "Herneprinssi"

Kävimme tänään tervehtimässä uutta, tomeraa ihmistainta, ystäväni "elämänsä miestä", prinssiä, "Mikkiä" eli suloista poikavauvaa. Paikalliseen tapaan naisporukalla veimme rotinat eli herkkuja sekä äidille että vierasvaraksi. 

Minä pääsin toteuttamaan pitkään mielessä muhineen ajatuksen herneenpalossa asustelevasta vauvasta, jolle tässä tapauksessa piti tietty askarrella pikkuriikkinen kruunu päähän, prinssin syntymää kun juhlistimme. Idean herneenpalkovauvaan löysin jostain kakkukirjasta ja pikaräpeltämisellä tein lisäkoristeiksi tuoksuherneen kukkia muistuttavia kukkasia.


Reunakerma meinasi vahingossa kiireessä vatkautua voiksi asti ja pursotusjäljessäkin olisi parantamisen varaa (puhuin samaan aikaan työpuhelua ja puhelin oli varsin ergonomisesti korvan ja olkapään välissä, kun muhkuraista kermaa pursottelin :D). Sokerikakkupohjan välissä oli kaikkea jääkaapista löytynyttä eli kermaan, sitruunatuorejuustoa ja lime-valkosuklaarahkaa.

Lämpimät onnittelut vielä "Minnille ja Mikille"!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jospa tämä kommentti nyt tulisi oikeaan paikkaan :-) Sekä äiti että pikku prinssi kiittävät kovin! <3 Kakku oli niiiin hyvää ja maistuvaa! Ja se oli suorastaan syötävän suloinen =D Kiitos ihana ystävä! <3

Anonyymi kirjoitti...

Ihana herne!

Marié kirjoitti...

Kiitokset tännekin, molemmille! :)