keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Kakkuja pienen pojan ristiäisiin


16.4.2011 Ristiäiskakku kera voileipäkakkujen

Nyt kyllä hävettää: iltapuhteina laaditut koristelut näyttivät kameran näytöllä ihan asiallisilta mutta tähän koneelle kun kuvat lataa, niin kylläpä kuvat hämärtyvätkin - mie en oikeesti osaa ottaa kuvia! Ja kakut on jo syöty, joten uusia kuviakaan ei voi ottaa.. :)

Mutta nyt siis tilauksessa olivat täytekakku (vadelmahillolla ja suklaahippukermalla) sekä kala- ja kinkku-voileipäkakut. Äitini teki voileipäkakut ja minä osallistuin koristeluun, täytskäri on miun käsialaa.

2 kommenttia:

Iskä kirjoitti...

Kuvien laatu on täysin suhteellinen käsite ja kyse on siitä, mihin huomionsa kiinnittää ja tasonsa asettaa. Siis tietyn laista optimointia kuvan laadun ja ruuan laadun välillä - sitten vain valitset mille kohtaa indiferenssikäyrää itsesi asetat. Minä olen asemoinut itseni enemmän tuonne ruuan laadun puolelle, eikä kukaan ole käynyt valittamassa blogissani kuvien huonoa laatua.

Marié kirjoitti...

Näinhän se on, iskä. Kakkublogeissa kun näkee mitä upeimpia kuvia (ja kakkuja!) ja tuntuu, että kyllä näistäkin kakuista varmasti parempia kuvia saisi. Mutta makuun satsataan täälläkin ja indifferenssikäyrältä oon tainnu tipahtaa jo aikaa sitten, fiiliksellä tässä mennään! :) t. epälineaarinen optimoija ;)