lauantai 10. syyskuuta 2011

Ariel


10.9.2012 Lääkettä kakkulakon aiheuttamaan kutinaan

Meidän perhe kyllästettiin kesän aikana kakuilla ja syksyn myötä teimme lupauksia terveellisemmästä elämästä. Näin ollen meillä kakkuillaan nyt hiukan harvemmin :( "Hullun kakuntekijän" jauhopeukaloa on kutittanut viimeisten viikkojen ajan ja onneksi naapurin rouvalta löytyi lääke tähän vaivaan: 4-vuotissynttäreihin kaivattiin Ariel-kakkua.

Pohjana neljän munan sokerikakkupohja, kostutus mansikkamehulla ja välissä mansikkahilloa, banaania ja FloraVispiä (+pikkasen maitorahkaa). Pursotukset FloraVispillä. Kuva on maalattu mallista sokerimassalle ja totesin, että ekanakin elintarviketusseilla jälki ois siistimpää, ja toisekseen rajaukset kannattais antaa kuivua ainakin yön yli ennen kuin alkaa värejä levittelemään. Mutta ihan tyytyväinen lopputulokseen olen. Simpukkaan sipaisin vähän kimallejauhetta, joka ei tässä kuvassa näy.

Maalatessa oikean värisävyn aikaansaaminen on varsinaista taidetta. Käytän Wiltonin geelivärejä, joita miulla on reilu tusina erilaisia, ja niitä sotkemalla yritän päästä mahdollisimman aitoon lopputulokseen. Ihon väri on yks hankalimmista mutta tässä onnistui ihan mukavasti. Arielin hiuksia varten tein myös oman sekoituksen.

Ei kommentteja: