keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Ja toinen haaste..

.. tässähän tämä ilta koneen ääressä on vierähtänytkin ;)

Eli kiitokset Iskälle tästä haasteesta!

Tehtävä:
1. Kiitä haasteen antajaa 
2. Jaa haaste kahdeksalle bloggaajalle.
3. Ilmoita näille kahdeksalle haasteesta.
4. Kerro 8 satunnaista asiaa itsestäsi.

Nakkaan haasteen eteenpäin seuraaville bloggaajille:

MurMeliinan Koti-Blogi
JaanElin
Kehvelien kuvat
Hymytyttö ja Äipänkäppänä
Ja lopuksi ne kahdeksan faktaa itsestäni:
1. Ensinnäkin Iskä kokkaa -blogin Iskän kahdeksan faktan jälkeen koen olevani vallan tylsä ihminen! No, tämä "Maire" ei masennu vaan ylpeänä lyö omat faktat pöytään...

2. Enpä olisi uskonut, että yhden illan aikana tulen paljastamaan näin paljon itsestäni blogissani...
3. Silloin tällöin kysellään kakkuinnostukseni alkusysäystä ja pitkään kuvittelin kärpäsen purreen lasten synttärikakkujen myötä. Sittemmin mieleen muistui yläasteen kotitaloustunti, jonka aikana piti koristella kakku. Tein kakun päälle valtavan ruusun persikoista, kiilteetkin taisin päälle vetäistä ja reunat pursottelin tietenkin - kunnon kasarikakku siis! Opettajan mielestä se oli sen verran loistava suoritus, että kotsannumero nousi seuraavaan tokariin kymppiin - ja siinä pysyi yläasteen loppuun saakka.. 
4. Aikana ennen navigaattoreita: istuskelin pienenä tyttönä pitkät matkat keikkaa heittäneen isäni apukuskina ja koska en osannut lukea karttaa, isäni toimi kartanlukijana ja minä apukuskin paikalta roikuin ratissa ja yritin pitää auton tiellä. Myös vaihteet osasin vaihtaa vasemmalla kädellä.. :D

5. Nuoruudessani vietin jäähallilla tunnin jos toisenkin: kävin ainakin neljän kauden ajan katsomassa jokaikisen JoKP:n kotipelin, ja aika monta vieraspeliäkin. Aika fanaattista touhua se tuolloin oli, näinkin hillityltä ihmiseltä ;)

6. Olen perfektionisti.

7. Korkeanpaikankammoisuudestani huolimatta olen käynyt mm. Eiffel-tornin huipulla, Ulm Münsterin (maailman korkein kirkko) tornissa sekä Chichen Itzan El Castillon huipulla. Hemmetisti on pelottanut joka kerta ja pitkälti silmät kiinni on portaita edetty!
8. Eräs pitkäaikainen haaveeni on toteutumassa ensi kuussa.. Enkä uhallanikaan kerro, mikä se on ;) Siitä juttua ehkä sitten tuonnempana..

Ei kommentteja: