keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Minecraft-kakku-kakku20.1.2013 Pelimiehen kakku

Lapsemme ovat koukuttuneet Minecraft-peliin ja Minecraft valikoitui myös nuorimmaisen 10-vuotissynttäreiden "teemaksi" (jonka mukaan tarvitsi toteuttaa vain kutsut ja kakku). Peliin liittyvät jotenkin olennaisesti palikat, zombiet, lampaat ja possut - älkää kysykö enempää... Pelissä on myös jollain tavalla mukana "palikkakakku": ruskea, valkoisella osin päällystetty (huom! reunan kuvio on olennainen..) ja punaisilla neliöillä "koristeltu" laatikko. Ja sellaisenhan tämä leipuri sitten tekaisi. Vuoka oli suorakaiteen muotoinen, joten osasta tein pikkukakun, johon toimi myös sankarin nimen ja vuosien lisäksi kynttilöiden aluskakkuna. Pikkukakun pinta on spreijattu mustalla elintarvikesprayllä.


Minecraft-logossa on myös samanlainen A-kirjain kuin alla. Muihin kirjaimiin oli tarkoitus tehdä halkeamia, kuten Minecraft-logossa, mutta aika loppui kesken.


Synttäreiden yksinkertainen teema vaati "lihaa luiden ympärille", joten kattauksessa käytimme vihreää, joka on sankarin lempiväri. Lastenjuhlien kattaus jäi kuvaamatta ja tässäkin kuvassa vasta aloitellaan "kummien ja mummien juhlien" kattausta:


Sankarin suunnittelema (ja osin myös toteuttama) juhlamenu:
* pikkupizzoja (jauheliha/kinkku) *
* tonnikalapiirakkaa *
* tikkupaloja (nakki/lihapulla + viinirypäle) *
* maailman parhaita mokkapaloja *
* kakkua ja jätskiä *
* ja tietysti karkkii ja sipsii :) *

Ei kommentteja: