sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Halloween-juhlat


30.10.2011 Halloween-naamiaiset 2011

Näitä juhlia jos vähän taas meidän perheessä on odotettu! :) Tällä kertaa molemmat lapset saivat kutsua kolme kaveria naamiaisiin ja lisäksi mukaan kutsuttiin nuorimmaisen kummit vanhempineen.

Tarjolla oli:

* haamumuffineita (ohje Ullan blogista)


* hämähäkkikakkua


Hämähäkki on kasattu kääretorttupohjasta pyöreään kulhoon. Sisällä on mustikoita, FloraVispiä, rahkaa ja vaniljakreemijauhetta, ja kostukkeena mansikkamehua. Päällä on sokerimassaa ja Wiltonin oranssia hilettä. Jalat ovat "piippurassit" Tiimarista, joiden kakun sisällä oleviin päihin on pyöräytetty foliota.

Suolaiseksi syötäväksi tarjoiltiin "hirviöhampurilaisbuffet", jossa jokainen sai tuunata oman hampurilaisensa hirviöksi. Tässä tyylinäytteitä:
Tässä miun hirviöprinsessa:


Kurpitsakin kaiverrettiin kuten viime vuonna, tällä kertaa Tim Burton -tyyliin:

3 kommenttia:

MurMeliina kirjoitti...

Aivan mahtava tuo kakku!! Ja kunnon hirviöpurilaisia ootte tuunannu. Mulla jäi nyt ostamatta kurpitsa vaikka oli suunnitelmissa. olisin halunnu päästä kokeileen sitä kaivertamista. Ehkä ens vuonna sitte. mageet bileet teillä on kyllä ollu :)

Marié kirjoitti...

Kiitos, MurMeliina! Kurpitsan kaiverrus on kyllä hauskaa hommaa, kunhan ensin pääsee yli sen sisällön aiheuttamasta haju- ja ulkonäkökammotuksesta! :) Jenkkisivuilta löytyy mahtavia ideoita ja malleja kaiverruksiin - eli ensi Halloweenia odotellessa! :)

Lapset kaiversivat "kurpitsansa" appelsiineihin ja niistäkin tuli hauskat pöytäkoristeet (sisälle laitettiin pikkulamput), joista toinen taitaa näkyä ylimmässä kuvassa.

MurMeliina kirjoitti...

Hyvä kun varoitit:D Eli joo, ens vuotta odotellessa.
Tuo "appelsiinikurpitsa" onki hyvä idis sisäkäyttöön. eipä olis heti tullu mieleen:)