11.2.2012 Key lime pie
Ystävien kanssa vietettyihin illanistujaisiin vein jälkkäriksi key lime pien, joka raikkaudellaan etsii aina tilan vatsaan vaikka kuinka paljon olisi tullut muita herkkuja nautittua :)
Key lime pie
Pohja:
9 kpl Digestive-keksejä murskattuna
75 g voita sulatettuna
2 rkl ruokosokeria
Täyte:
4 keltuaista
3 - 4 limeä (kuoriraaste ja mehu)
1 prk kondensoitua maitoa
Koristeluun:
1 dl FloraVispiä tms. vatkattuna
nonparelleja
Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sekoita pohjan ainekset ja painele seos voidellun vuoan pohjalle (itse käytin irtopohjavuokaa, jonka pohjalle olisi kannattanut laittaa leivinpaperiläkkärä) ja reunoille. Paista pohjaa n. 15–20 minuuttia.
Kaada täyte pohjalle ja kypsennä piirakkaa n. 15–20 minuuttia. Jäähdytä ja siirrä jääkaappiin vähintään kolmeksi tunniksi. Koristele ennen tarjoilua FloraVispi-pursotuksilla ja nonparelleilla.
1 kommentti:
Voi miten herkullisen näköinen!! Tätä reseptiä on pakko kokeilla :)
Lähetä kommentti