lauantai 17. marraskuuta 2012

Pieni rotinakakku


17.11.2012 Pippuriprinsessan rotinakakku

Suklaakakkupohjan (puolikas suklaakakkupohja) välissä on vadelmahilloa ja kermaa, kostutus vadelmamehulla. Koristeet ovat sokerimassaa. Olipas mukava näprätä, kun oli aikaa näin "kalsaripäivänä" :) Yleensä kuivattelen koristeita muutaman päivän mutta nämä eivät ehtineet kuivumaan. Vaikuttivat sen verran töpäkiltä, että pysynevät kasassa tarvittavan ajan. 


2 kommenttia:

MurMeliina kirjoitti...

Siis nii IHANA! Saanko kysyä että miten sä teet noi kirjaimet. Mähän tilasin Confetista muotin mut se massa ei irronnu siitä :/ Tuli vähä röpelöiset kirjaimet ristiäiskakkuun :/

Marié kirjoitti...

Kiitos MurMeliina! Noiden kirjainten kanssa harjoitus tehnee mestarin, mullakin menee vielä aika monta haaskuuseen. Juju on siinä, ett massa pitää kaulita tosi ohkaseksi ja reilulla määrällä tomusokeria. Mie teen sokerimassasta ensin sellasen pitkän, ohuen pötkylän, jonka kaulitsen sit kirjaimen, kahden levyiseksi. Ja sit painallus muotilla ja vähän hankausta pöytää vasten (tasottaa reunat) ja sit reippaita napautuksia pöytään, jotta kirjaimet tipahtelevat pois. Eli harjoittelemaan vaan! :)